Nyitvatartás: H-P: 8:00 - 16:00


Üdvözöllek az oldalunkon. 

Röviden bemutatnám cégünk történetét. Gaskó Enikő vagyok a cég vezetője adótanácsadó és mérlegképes könyvelő. Több mint két évtizede foglalkozok könyveléssel, dolgoztam vállalatnál majd könyvelőirodában és 2015 óta kizárólag saját irodámban könyvelek. Jelenleg a Gaskó Könyvelő Kft. és a Gaskó Kft. kereteiben végezzük tevékenységünket. Győr Nádorvárosban találsz meg minket a Szintetika Irodaházban, ahol családias hangulatú irodánkba várunk. 

Miért válasz minket?

Nyugodt, családias hangulatú irodát szeretnél, ahol van időnk megbeszélni a felmerülő kérdéseidet akkor keress minket bizalommal. Magas szintű szakmai tudással rendelkezünk (mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, könyvvizsgáló asszisztens) melyet folyamatosan fejlesztünk, hogy mindig naprakészek legyünk. Sok éves gyakorlati tapasztalattal és szakképzett munkatársakkal biztosítjuk szakmai megbízhatóságunkat. 

Számunkra ügyfeleink vállalkozása az első. Ez számunkra azt jelenti, hogy nem csak könyvelünk hanem figyeljük vállalkozásod helyzetét és pénzügyi alakulását is, és folyamatosan tájékoztatunk a vállalkozás aktuális helyzetéről, eredménykimutatás és főkönyv megküldésével.

Követjük a digitalizációt, a könyvelést ma már akár távkönyvelésben is elvégezzük.

Segítünk hitel ügyintézésben, Széchenyi MAX Kártya Programban.

Figyeljük a pályázatokat és értesítjük ügyfeleinket róla, adóváltozásokról hírleveleket küldünk.

Felelősséget vállalunk a munkánkért és rendelkezünk biztosítással.

Ingyenes parkolás az udvarban biztosított ügyfeleink részére.