Üdvözöljük Könyvelő Irodánk honlapján!

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a könyvelés területén, így mélyreható ismeretekkel bírunk mind a jogszabályok, mind a vállalkozói szemlélet terén. Az évek során kialakult szakmai tudásunkkal biztos alapokat kínálunk ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink

- Könyvelés: Professzionális könyvelési szolgáltatásokat nyújtunk kis- és középvállalkozások számára.

- Adótanácsadás: Szakképzett adótanácsadóink segítséget nyújtanak adózási kérdésekben, hogy ügyfeleink a legkedvezőbb adózási formát választhassák.

- Számviteli szolgáltatások: Teljes körű számviteli szolgáltatásokat kínálunk, hogy vállalkozása pénzügyei mindig rendben legyenek.

Szakképzett Csapatunk

Irodánk szakképzett munkatársai elkötelezetten dolgoznak a könyvelés és adótanácsadás területén. Minden egyes munkánkért felelősséget vállalunk, és rendelkezünk a szükséges biztosítással, hogy ügyfeleink biztonságban érezhessék magukat.

Irodánk

Könyvelő Irodánk Győr Nádorvárosban található, a Szintetika Irodaházban. Barátságos hangulatú légkörben várjuk ügyfeleinket, ahol minden kérdésre azonnal válaszolunk.

 Digitalizáció

Igyekszünk mi is a digitalizációval haladni, de ha nincs rá felkészülve az sem baj, szívesen fogadjuk papíralapon is a számlákat. Ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe vesszük, és rugalmasan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

 Kapcsolat

Amennyiben olyan könyvelőirodát keres, ahol mindig elér valakit és választ kap a kérdéseire azonnal, akkor itt a helye nálunk. Keressen minket bizalommal és segítünk.

Gaskó Enikő

Ügyvezető, Adótanácsadó-mérlegképes könyvelő

Elérhetőségek: Kapcsolat


Fotógaléria