Gaskó Enikő vagyok a cég vezetője adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és könyvvizsgáló asszisztens. 

Több mint két évtizede foglalkozok könyveléssel, dolgoztam nagy vállalatnál majd könyvelőirodában és 2015 óta kizárólag saját könyvelőirodámban könyvelek.  2017-ben  csatlakozott hozzám  Bábics Mónika ( mérlegképes könyvelő), 2019-ben pedig Fikner Anita (mérlegképes könyvelő). 

Jelenleg a Gaskó Könyvelő és Adótanácsadó Kft. és a Gaskó Kft. kereteiben végezzük tevékenységünket. Győr Nádorvárosban találsz meg minket a Szintetika Irodaházban, ahol családias hangulatú irodánkban várunk. Munkánk a szenvedélyünk, szeretjük a kihívásokat. Igyekszünk mi is a digitalizációval haladni, de ha nem vagy rá felkészülve az se baj, szívesen fogadjuk  papíralapon is a számlákat. Amennyiben olyan könyvelőirodát keresel ahol mindig elérsz valakit és választ kapsz a kérdéseidre, akkor itt a helyed nálunk. Keress minket bizalommal és segítünk. 


Miért válasz minket?

Nyugodt, családias hangulatú irodát szeretnél, ahol van időnk megbeszélni a felmerülő kérdéseidet akkor keress minket bizalommal. Magas szintű szakmai tudással rendelkezünk (mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, könyvvizsgáló asszisztens) melyet folyamatosan fejlesztünk, hogy mindig naprakészek legyünk. Sok éves gyakorlati tapasztalattal és szakképzett munkatársakkal biztosítjuk szakmai megbízhatóságunkat. 

Számunkra ügyfeleink vállalkozása az első. Ez számunkra azt jelenti, hogy nem csak könyvelünk hanem figyeljük vállalkozásod helyzetét és pénzügyi alakulását is, és folyamatosan tájékoztatunk a vállalkozás aktuális helyzetéről, eredménykimutatás és főkönyv megküldésével.

Követjük a digitalizációt, a könyvelést ma már akár távkönyvelésben is elvégezzük.

Segítünk hitel ügyintézésben, Széchenyi MAX Kártya Programban.

Figyeljük a pályázatokat és értesítjük ügyfeleinket róla, adóváltozásokról hírleveleket küldünk.

Felelősséget vállalunk a munkánkért és rendelkezünk biztosítással.

Ingyenes parkolás az udvarban biztosított ügyfeleink részére.