Miért válaszon minket?

Olyan irodát szeretne, ahol van idő megbeszélni a felmerülő kérdéseket akkor keressen minket bizalommal. Magas szintű szakmai tudással rendelkezünk (mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, könyvvizsgáló asszisztens) melyet folyamatosan fejlesztünk, hogy mindig naprakészek legyünk. Sok éves gyakorlati tapasztalattal és szakképzett munkatársakkal biztosítjuk szakmai megbízhatóságunkat. 

Számunkra ügyfeleink vállalkozása az első. Ez számunkra azt jelenti, hogy nem csak könyvelünk, hanem figyeljük vállalkozása helyzetét és pénzügyi alakulását is, és folyamatosan tájékoztatjuk a vállalkozás aktuális helyzetéről, eredménykimutatás és főkönyv megküldésével.

Követjük a digitalizációt, a könyvelést ma már akár távkönyvelésben is elvégezzük.

Segítünk hitel ügyintézésben, Széchenyi hitel programban.

Figyeljük a pályázatokat és értesítjük ügyfeleinket róla, adóváltozásokról hírleveleket küldünk.

Felelősséget vállalunk a munkánkért és rendelkezünk biztosítással.

Ingyenes parkolás az udvarban biztosított ügyfeleink részére.


Rólunk

Vállalkozásunk több évtizede foglalkozik könyveléssel, és ezáltal sok éves tapasztalat van mögöttünk, úgy a könyvelés, mint a jogszabályok ismerete és a vállalkozói szemlélet terén.

Irodánk szakképzett munkatársakkal rendelkezik, könyvelés és adótanácsadás területén.

Az általunk végzett munkáért felelősséget vállalunk, rendelkezünk biztosítással.

Könyvelő Irodánk Győr Nádorvárosban található a Szintetika Irodaházban, ahol barátságos hangulatú légkörben várjuk ügyfeleinket. Munkánk a szenvedélyünk, szeretjük a kihívásokat.

Igyekszünk mi is a digitalizációval haladni, de ha nincs rá felkészülve az se baj, szívesen fogadjuk papíralapon is a számlákat. Amennyiben olyan könyvelőirodát keres, ahol mindig elér valakit és választ kap a kérdéseire azonnal, akkor itt a helye nálunk. Keressen minket bizalommal és segítünk.

Gaskó Enikő ügyvezető

adótanácsadó-mérlegképes könyvelő

Iroda